Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2009, 02:41 PM   #418 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

yine ayni arkdasim gelin kizi cok uzun boylu gelinlik ve ayakkabi bulmakta zorlaniyorlar daha dogrusu oturdugumuz sehirde bulamiyorlar.onlara bize yakin buyuk bir sehir ismi var orayi onerdim.sozumu dinlediler gittiler, alisverise ama gece yine niyet ettim: oradan beni arayacak uygun fiata aradiklarini bulduklarini soyleyecegini imgeledim.gun icinde kendi islerim ve baska gorusmelerime daldim unuttum.telefonum caldi arkadasim buyuk bir sevincle yine beni aradi bukadar olur hersey istedigimiz gibi oldu hepsini aldik daha elimizede para kaldi kiyafet eldik.o zaman hatirldim.cok sevindim baskalarina da faydli oldugunu gormek mutluluk verici.