18-12-2009, 08:24 PM
|
#3 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Reiki Master'ımı arıyorum... Bence direk rüyalarınızdan bilgelik alın :)
2 sene önce biletimi almış İzmir'e Reiki 1 eğitimi almaya gidecekken rüyamda gerçek öğretmenimi gördüm. Tanımıyordum bile, adını bile bilmiyordum. İzmir'de gideceğim kişiye söyledim rüyamı, böyle böyle birisini gördüm, ben ne yapıcam şimdi diye ve o bana gördüğüm kişiyi tanıdığını söyledi Hemen görüştük internette ve ben şok geçirdim. Bana tanımadığı kişilere inisiye yapmadığını söyledi, çok ısrar ettim kendi öğretmenine yönlendirdi. Ben de vazgeçtim inisiyeden. O gece kendisi de rüyaya yatıyor ben neden bu kadar ısrarcıyım diye içinde şüphe kalıyor ve beni görüyor ( ayrıntılar özel o yüzden anlatamıyorum :) velhasıl kelam ertesi gün beni aradı ve tamam gel dedi. Ben de o akşam yola çıkıp gittim İstanbul'a hiç unutmam heyecanımı. O gün bugün hem öğretmenim, hem ablam, hem can yoldaşım oldu kendisi :) bir güzel rüya sayesinde. Siz de rüyalarınızda rehberlik almaya niyet edin, mutlaka göreceksiniz.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |