Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 02:09 PM   #49 (permalink)
alfati

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
alfati is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: rüya yorumlanır

yorumlarınız için size çok teşekür ederim iki rüya daha yazacağım bunlarıda yorumlarsanız sevinirm.

1.Rüyam şöyle ;ben bir sınıfın içerisinde sırada oturuyorum ve sınıftada bir öğretmen var ayakta dolaşıyor.Sonra tırnakları kontrol etmeye başlıyor benim tırnaklarımın içinde kenarlarda bir susum büyüklüğünde ufak bir iki nokta şeklinde bir şeyler var ben diyorumki hocam benim tırnaklarım biraz uzadı keseceğim zaten diyorum ve hoca bana gülümsüyor.Sonrada uyandım zaten.

2.rüyam şöyle;Ben bizim eski oturduğumuz mahalledeyim,ben kapıdan sokağa çıkıyorum ,biri komşumuzun oğlu diğeri ise ilkokul arkadaşımın kardeşi iki kişi kavga edecekler.İlkokul arkadaşımın kardeşi dediğim kişi bu eskicilerin eski toplamak için kullandıkları tekerlekli bir el arabası var elinde de uzun bir testere .Ben bunları kavga edecekler diye anlayıp ayırıyorum ve ne oluyo len diye bağırıyorum .Komşumuzun oğlunu evlerine yolluyorum.İlkokul arakaşımın kardeşinide ikna ediyorum ve gönderiyorum.Ben eve doğru dönmüş gelirken akrabalarımdan bir kaçı evin önünde bekliyorlar.Bunların arasında yengem büyük babam ,yegenlerim(amca kızları) amcam var .Onlara yaklaşırken o sırada annem uyandırdı.Bende uyandım .Şimdiden teşekürler yorum için
alfati isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline