Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2009, 01:21 AM   #75 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

merabalar baya ara vermişim yine yazmak istedigim zamanlarda bi türlü fırsat bulamıyorum.aslında anlatmak istedigim çok sey varda hangisini anlatacağımı şaşırdım,bugün annemler birinin kızarmasından bahsetti aa kızarmıştı gördünüzmü diiye konuşuyolardı-o kişinin yanında konuşmadılar bunu-bende onun teni açık soğuktan geldi ev sıcak ondan olmuştur gibi müdafaaya başladığımı farkettim,konunun uzatılşmasından rahatsız oldum,devm ederlerse bak senin gibi kızardı diyedebilirler belki diye korktum,kızarma lafından çok rahatsız oluyorum,çünkü daha öncede bizimkilerin önünde kızardığımda "a kızardın" gibilerinden yüzüme vurmaları,hatta uzatıp karşılarında küçücük bi çocuk varmış gibi alaycı olmaları-küçücük çocuğada öyle davranılmaz ya neyse-kendimi küçüçük görme neden olmuştu bi çok kez, uzun zamandır bu laf konuşulmadı,artık acıdıklarından mı:)bilmiyorum benim biraz daha iyi olduğum kesin ama üstüne giderlerse güzel olmayabilir,özetle kızarma lafı beni çok rahatsız ediyo,zaten bunun korkusu var baya, iyi olacağıma da inancım var,bu inancım daha da kuvvetlenip sonuca götürür beni inşallah,artık güzel yaşamak istiyorum ,güzel yaşamayı seçiyorum demeliydim dimi.