size bir sır vereyim de sırlığı gitsinn
)) hani ben şikâyet etmişim yaa en başda seviyorum da, acı çekiyorum da, bundan nası kurtulacağım diye. . assslında ben öyle yaşamayı seviyorum. kalbimde hep bi burukluk, içim geçiyor bazen onu görüyorum heryerde, güneşş gibi doğuyor gözlerimin önüne. enn güzelide bana 'sabret herşey çok güzel olacak, başaracaksın' diyor. . o zamannn dünyalarrr benim oluyor. . ama ları silip atıyorum hayatımdan. o ve ben başbaşa kalıyoruz. . elele tutuşuyoruz ve koşuyoruz. koşuyoruz hep, sonnsuza dek. hiçmi hiç yorulmuyoruz. seviyoruz birbirimizi çünkü. . o anda yaşamak vız geliyor korkmuyoruz kimmseden çünkü biz seviyoruz. . sonnra gitme vakti, diyor. . gülümsemesi kayboluyor yavaşca. . hiç bitmesi n istiyorum, kapatıyorum gözlerimi sımmsıkı ama nafile. . sadece bikaç fotoğrafı kalıyor kalbimde. . açıyorum gözlerimi ve boşş boş bakıyorum gökyüzüne. . onu görmek istiyorum göremiyorum. gitti diyor. bi daha gelmez. ama biliyorum zorda kaldığımda geleceğini, beni çocuk gibi sevindirip yine gideceğini. . açıyorum gözlerimi, nemlenmiş oluyor ve itiraf ediyorum kendime: yaşıyorum halâ. .