Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 01:07 AM   #32 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kararsız mısınız?

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benimde burcum terazi ve aşırı kararsızım bu yüzden seçmleri hep karşı tarafa bıraktıgım için hem pasif bi görüntü çiziyorum her yöne çeksen gelir tarzda çok kötü bir şey en ufak olayda bile kararsızlık çekiyorum annem bir şey soruyor su numu istiyosun bunu mu diye' karar veremiyorum sonra bilmem farketmez . arkadasla dışarı çıkıyoruz buraya mı gidelim suraya mı? blmem farketmez .. oturalımmı? bilmem farketmez ..en çok kullandığım kelimeler bilmem farketmez .. kendimden bıktım yanii basta sorun olmuyordu benim için ama kendime dışardan baktıgımda nekadar pasif bi görüntü çizdigimi gördüm kararlı olmalıyım baskalrının düşünceleriyle şekil değişitrmemeli kararlarım hep ikilem yasamamalıyım ..
Kelimesi kelimesine benim hissettiklerimi ve yaşadıklarımı anlatmışsın. Öyle bir noktaya gelmiştim ki arkadaşlarım "Sen senin yerine karar verecek kişiyi seçerken bile karar veremezsin" diyorlardı Vermen gereken en küçük karardan başla ve bir anda seç. Geçen aydı, arkadaşımla ne yiyeceğimize karar verememiştik ve ben bir anda ayağa kalkıp haydi şundan yiyoruz dedim arkadaşım şok geçirdi:D o andan sonra kendine güvenin de geliyor zatenHala tam anlamıyla aşamadım ama daha iyiye gidiyorum. Çaba göstermemiz gerekiyor, ben de terazi burcuyum ama yükselen burcumuz farklı, değil mi?
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla