Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 03:27 PM   #96 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam sevgili günlügüm bu gün güzel geçmedi cantanem hertanem cankam cok yorgundu bu gece sabahlayamadık her halde ondan olsa gerek bir az hüzün lü idim dün gece eski resimlere bakdım gene eski yalan resimleri nede mutlu gozukuyoruz baskasına göstersem aaa ne kadar mutlu bi cift gözlerinizin içi gülüyo derdş
dedimya üzülmemek için cabalıyorum ailemi ve sevenlerimi üzmeye hakkım yok
gene her gün dinledigim parçayı dinledim ve sabaha karsı bir az aglama krizine girdim agladım :( ben hala seviyorum galiba onu ama unutmaya calısıyorum bu acı ya dinecek yada korkdugum sey hayatım son bulcak galiba bilmiyorum neler olacagını neler olacagını zaman göstercek hala seviyorum onu ama uzakdan ve dokunmadan
hani balıkların sevgisini bilirmisiniz siz ? birbirlerine dokumazlar hissedemezler ama birbirlerinin sevgisini kalplerinde hissederler . kalplerinin sıcaklıgı birbirlerini ısıtır
galiba bende hala azda olsa uzakdan seviyorum onu kitap konusuna gelince ablacıgım roman fazla okumam ama şiir kitaplarına aşinayımdır en son
nermin kılıç arslan gözlerine nikah kıyamam kitabını okudum bitmek üzere bi 2 siir kaldı

işte böle serpil [mustang] ablacıgım yarış demekle neyi kastettik anlayamadım
96

sevgilerle