Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 08:30 PM   #89 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

odada buldum kendimi. . diğerleri yemeğe inmiş. . camdan dışarı baktım içime çektim o güzeliiiimm havayı. rahatım diye telkin etmeye çalışdım kendimi ama tutamadım. . rahatım dedimm ama sıkıyordum kendimi yine. yine serbest bırakmadım. ve kapatdım kendimi dünya ya kapattım gözlerimi. yine o geldi. herşey çok güzel olacak dedi. hep öyle diyorsun dedim ve cevap vermesine fırsat vermedim. . yavaşca bırakdım gözyaşlarımı. bırakdım çünnkü çok yordular beni. ışığı söndürdüm yaktım gece lambasını. alldım kara kaplı günlüğümü önüme hıçkıra hıçkıra ağladımm, gözyaşlarımı alıp defterin sayfalarına sürdüm. . önümde ıslak mendil hazırdı biri girerse hemen sileyim de görmesin. kendime itirafı kolay başkasına zor. gelmedi kimmse. gelmemeliydi zaten. doya doya hıçkıra hıçkıra ağğladım. mutluluk hüzün nefret!! heppsi yavaşca boşaltdılar içimi. bişey hissedemiyorum şu an. başımda çoookk ince bi ağrı vardı az önce o da gitti. izin vermiyorum rahatsız edilmeme. izin vermiyorum bu gece. yarın yeniden başlayacak gün. yaşamak için ona tutunuyorum. ne yaparsam kendime yapıyorum. ne ekersem onu biçiyorum. değişme mücadelesi veriyorum ve şimdilik hissediyorum. yarın yaşamak üzere. .