Enes'cim,güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.. hayatta hep gülmen dileğiyle..(Artık forumdaki gözyaşlı mesajların yerini gülmeye bıraksın lütfen:))
Alıntı:
momismyhope Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili yenihayat iyi ki doğdun.Yeni yaşın size her istediğinizi getirsin. |
Sevgili momismyhope,
Çok teşekkür ederim.."Annelik" başta olmak üzere tüm dileklerinizin en hayırlı şekilde gerçekleşmesi dileklerimle..
Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
|
Sevgili Wampir'cim,
"Yaşa.Sev.Gül"
Ne güzel bir üçlü..Çok güzel dilekler..Teşekkür ederim..Senin de her daim yaşamında bu üçlü olsun..
Hediye için de ayrıca teşekkürler
Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı
Eklenti 156
Gülşen'cim, birtanem benim iyi ki doğdun ve iyi ki varsın. Hayat sana mutluluk, sevgi, sağlık ve başarılar getirsin. Seni çok seviyoruz. Nİce mutlu yıllara....=)) |
Nilay'cım..
Mutluluğun,sağlığın ve başarıların daim olsun..Teşekkürler..Sen de iyi ki varsın canım..
Alıntı:
derya88 Nickli Üyeden Alıntı
iyiki dogdunuz saglıkla sevgiyle hoşça olun.... |
Sevgili derya88,
Çok teşekkür ediyorum..İyi ki varsınız..
sevgili bengusu.
Güzel dileklerinin fazlasıyla, bonusuyla hayatına tezahür etmesi dileklerimle..İyi ki varsın,iyi ki tanıdım seni..
Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı
Yeni Bir Hayat slm...yeni gördüm ...doğum gününmüş bugün...dilerim sağlıkla ,mutluluk ve bollukla,sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirirsin... |
Sevgili gülpor;
Sağlıkla,mutluluk ve bollukla nice yıllar diliyorum ben de..teşekkür ederim..
Bugünümü buradan güzel mesajlarıyla,teşekkür butonuyla,telefonla,maille ve yüreğiyle kutlayan tüm arkadaşlarım teşekkür ediyorum her birinize..iyi ki varsınız..