Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2009, 08:47 AM   #7 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim?

hımm hakikaten iki taraf içinde sorun...bir yıl önceydibenim alt komşu, neredeyse hergün diyebileceğim kadar,çocuğunu gönderip ,babam hasta yada uyuyo (bu arada saat akşam 20:30 yada 21:00)gibilerinden mazeretlerle şikayete gelirlerdi...yaptığımız tek şey günlük işlerimizi yapmak için yürümekti ,evin içinde tavşan gibi zıplayarak gezmiyorduk...

bende çocuğu gönderdiklerinde,bak kızım senin baban uyuyo yada hasta diye biz evin içinde uçarak yada ayak patilerimizin üstündemi yürüycez dedim ve üstüne üstlük slm söyledimya birde bozulduğum kendileri yetişkin olarak gelmiyolar çocuklarını gönderiyolar...hatta çocuk babam kavga edicek falan diyodu...e kavga etsin daha iyi dimi ...en azından halimizi anlatırız ...konuşuruz falan...ayrıca benim alt katımda bunlar yaşanırken ,benim üstümde yaşlı çift oturuyor ve onlar dahi bir takım gürültüler yapıyorken ,ki kesinlikle rahatsız olmadım(daha şiddetlileri olmuştur,hatta benim alt katımdaki rahatsız olmuştur yine)bunları yazarken yanlış anlaşılmasın,ben sadece başkalarına gösterdiğim saygıyı kendime bekledim ve bunu yapıcam hep...mlsf, insanların yürüme sesinden bile rahatsız olan insanlar var...kesinlikle yargılamıyorumm tabii...ben kendi adıma ancak gecenin yarısından sonra ,matkap falan yada başka gürültülü alet çalıştırırlarsa kendimde hak görerek komşumla gayet medeni bir şekilde konuşarak,şikayetimi dile getirebilirim diye düşünüyorum...sevgiyle arkadaşlarr...