21-12-2009, 11:41 AM
|
#8 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim? abartı değil mcorco kesinlikle doğru söylüyor bizim üst kattakilerde gece eşyaların yerini değiştiriyorlar devamlı bişeyler yapıyolar ve çok gürültü oluyordu hatta uyuyamıyordum ve bütün gece naptıklarını çok merak ediyordum çünkü her gece aynı problemler vardı daha sonra gürültüye odaklanmak yerine sessizliğe odaklanmayı seçtim artık o kadar sık gürültü yapmıyorlar gülporcum gerçekten sende haklısın bizim üst komşu yıllar önceydi adam kafayı bize takmıştı devamlı gürültü yapıyosunuz diye şikayet ediyordu hatta bi kere müziğin sesini kısın diye evi aradı evde müzik çalmıyodu işin ilginci bazı kişiler tamamen takıntı haline getiriyo o zaman kendisini azarlayıp tlfu suratına kapatmıştım sonra eve gelmişti annemde kızmıştı ayyy çok komik yaaa setacım sende benim gibi huzura odaklan sessiz bir ortamda olduğunu düşün her şey çok sakin ve bunu gerçekten hisset o anda evrenin dileğini kabul ettiğini ve gerçekleştiğini düşün olacağından kuşku duyma ve gürültüyü kesinlikle düşünme sadece istediğin duruma odaklan |
| |