Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 03:50 PM   #34 (permalink)
içimdekiben
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
içimdekiben is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ? nin günlüğü...

Alıntı:
aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
canım hayatın iki kutpu var evet ama hangi tarafta kalacagımızı şeçen biziz.telkinleri düzenli dinliyorsun dimi,emin ol ben çok faydasını gördüm,korkuların geldiginde yapman gereken çok basit geçip gitmelerine izin vermek çünkü onlar senin ilginle besleniyorlar yani canavara kendi elinle besliyorsun.bir yerde okumuştum ve bu bilgi benim çok işime yarıyor.içimizdeki korkularda enerji ve ilgimizle besleniyor.korku yada kötü bir his geldiginde olanca kuvvetimizle itiyoruz onu,şavaşıyoruz.aslında bu savaşta baştan kaybediyoruz bütün enerjimizi ona vererek.çok basit olması anlamamızı zorlaştıran bir unsur.korkuların geldiginde sakin ol ve şavaşma onlarla
mp3 de aldım sürekli dinliyim diye ama itiraf etmek gerekirse günde 8 saat filan dinlemiyorum, bir de bikaçgündür de hiç dinleyemedim. korkular konusunda hakkın var ama birincide gitmelerine izin versem iki dakika sonra kendimi yine onlarla boğuşurken yakalıyorum.
müzikler için en güzeli senin yaptığın gibi uykuda dinlemek herhalde.onu denemeliyim.
teşekkürler güzel fikirlerin için...