size bugünümü anlatacağııımm ve anlatıyoruuumm: sabah kötü başladı. erken kalkdım aslında iyi ama geç yatmışdım ve uzunnnnnca bi zamandır böyleydi hala böyle
herneyse, sabah saçma sapan bişey yaşadımm moralim çokk bozuldu. adliye ye gidip sabıka kaydı alacağım, notere gidip kyk başvurusu yapacağım. . ama önnce dedimmki bi siteye girip bakayııımm
tamm binbir hevesle geldimm yazdım hayatimdegisti diye, gireceğim. . bi anda bağlantı yavaşladıı ve kopptuuu. . giremedimm sabah hatta yaseminist in doğum günü mesajına o yüzden geç yazabillldimm
bi anda kara bir dumaaann içime doğru gelmeye başladı. herşey beni buluyordu, değilmi. . herşey bir anda beni buluyordu ve berbat ediyordu hayatımı. çıkdım dışarı. sultanahmet e giderken yollda düşünüyoruumm. . bi anda dank!! etti kafama. . sert esenn rüzgar o kara dumanı alldı götürdüü. . dedimmki ben böyyl e biri değilimm. . benn böyle biri değilimm. . sonnra bi huzurr gelldi o siyah olanın yerine. . ve mutluyum demeye başladım. . bazıları realist olacağım diye mutluyum demekden vazgeçiyor ve mutsuz oluyor. halbuki realist olalım hepimiz mutluyuz dense ne güzel olurr demi
kenndime geldim yaa ohhhh beee!!! işte spestnaz buuu
herr yerde değişimi hissedenn, belik biraz yalnız ama muttlu, huzurlu ve sevgi dolu. . yüzü gülen bir spestnaz. gözyaşlarını arrtık bırakabilen bir spestnaz
ohh beee!! hayatın tadı varrmışşş!! Şükürler olsun Rabb'ime. . haa bide güzel bişey yaşadımm. . keyfim kaçmışken sabah bağlantı yavaştı demiştim ya, 1 saat önnce geldim oturdum bilg. a yine yazdım hayatimdegisti. . vee muttlu sonn
yaşıyoruuuuuuzzzzz
sizleri seviyoruumm kendinize iyi bakınn