Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2009, 06:53 PM   #6 (permalink)
gulumser
Üsteğmen

gulumser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulumser will become famous soon enoughgulumser will become famous soon enough
Standart Cevap: erkekler kandırılmakmı ister???

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu soruyu erkeklere sorman beni çok şaşırttı açıkçası aynı durum kadınlar içinde geçerli değil mi acaba
yoksa kadınların dürüst olmadığını mı düşünüyosunuz
ya da erkekler beraber oldukları kadınlara çok dürüstler gibi bi sonuçmu çıkarmalıyız
kadınların beraber oldukları kişilere hayatındaki ilk erkekmiş gibi davranıp 'kandırdığını' düşünürsek aynı durumu erkekler için de sormamız gerekir -ki bence erkekler bu konuda daha başarılı olurlar-.
Ben bunu cinsiyet belirterek sormanı anlayamadım bence durum her iki cins içinde geçerlidir ayrıca neden hayatındaki ilk insan gibi davransın bu kandırmak mıdır(belki olaya ne açıdan baktığınızla ilgili bi şey)
bunu size söylerse beraber olduğunuz kişi geçmişi unutamıyor gibi algılıyorsunuz sanırım olaya farklı açılardan bakıyoruz ben bunu kesinlikle kandırmak olarak görmüyorum aksine hayatına daha önceden sizin gibi biri girmemiş ve bu kadar değer vermemiş kimseye gibi algılarım çünkü bir kadının/erkeğin daha önce birlikte olduğu biri varsa bunu sonraki erkek/kız arkadaşından saklayacağına da inanmıyorum bu artık çok doğal bi şey çünkü
Ne dedim bende bilmiyorum
Sevgiler
çevremde gözlemlediğim ve kendimde yaşadığım deneyimlerimi paylaşmak istedim sadece,elbette her iki taraf içinde geçerli kandırılmamak,dürüst olmak,ama
düşünce olarak erkekler her kadının hayatında birilerinin olduğunu kabul ederler,iş ciddiye yani evliliğe gelince bunu bir türlü hazmedemiyorlar nedense,
çünkü çok kanıksanmış bir imaj var bizde,kadının eline kocasından başka el değmemiş olacak,erkek yaparsa elinin kiridir,erkekliğin şanındandır vs vs.
hal böyle oluncada kadınlarda dürüstlükten vazgeçip,erkeğin duymak istedikleri şeyleri söylüyorlar,tabiki ben bunu onaylamıyorum,her iki tarafta dürüst olmalı
ayrıca benimde sizin gibi çok normal saydığım ,insanların flört etmesi,bazı deneyimleri yaşaması,
bu tür ilişkiler,inanın anadolunun çoğu yerinde hala bir tabu,doğal birşey gibi görülmüyor,hal böyle oluncada insanlar gerçekleri maskeliyor,kandırmayı yada kandırılmayı seçiyor diye düşünüyorum,dürüstlüğe tahammülleri yok zira
benim kişisel fikrim; biz olduktan sonrası önemli , öncesi ile ilgili olanlar hiç ilgimi çekmiyor ,merakta etmiyorum