21-12-2009, 06:53 PM
|
#6 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: erkekler kandırılmakmı ister??? çevremde gözlemlediğim ve kendimde yaşadığım deneyimlerimi paylaşmak istedim sadece,elbette her iki taraf içinde geçerli kandırılmamak,dürüst olmak,ama düşünce olarak erkekler her kadının hayatında birilerinin olduğunu kabul ederler,iş ciddiye yani evliliğe gelince bunu bir türlü hazmedemiyorlar nedense, çünkü çok kanıksanmış bir imaj var bizde,kadının eline kocasından başka el değmemiş olacak,erkek yaparsa elinin kiridir,erkekliğin şanındandır vs vs. hal böyle oluncada kadınlarda dürüstlükten vazgeçip,erkeğin duymak istedikleri şeyleri söylüyorlar,tabiki ben bunu onaylamıyorum,her iki tarafta dürüst olmalı ayrıca benimde sizin gibi çok normal saydığım ,insanların flört etmesi,bazı deneyimleri yaşaması, bu tür ilişkiler,inanın anadolunun çoğu yerinde hala bir tabu,doğal birşey gibi görülmüyor,hal böyle oluncada insanlar gerçekleri maskeliyor,kandırmayı yada kandırılmayı seçiyor diye düşünüyorum,dürüstlüğe tahammülleri yok zira benim kişisel fikrim; biz olduktan sonrası önemli , öncesi ile ilgili olanlar hiç ilgimi çekmiyor ,merakta etmiyorum
__________________ "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) |
| |