Alıntı:
masterphidias Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu konuda McOrco'ya katılıyorum,üstelik bu soru konusunda galiba teenagerlar için bile artık sorulamayacak bir noktadayız.Cinsel ilişkiye başlama yaşı o kadar düştü ki akıllara zarar bir süreç var... |
Malesef bayanlar erkekler sevgiliyken böyle düşünür ama iş ciddileştimi boyut atlarlar:)
Benim eşim bekaretimle bile yetinmeyip ,işi benden önce başkasının elini tuttunmuya kadar dayandırmıştı.
Kendisi genç,üniv mezunu ,giyime kuşama karışmayan bir insan.Kendiside itiraf etmişti eskiden bu konuda çok modern düşündüğünü ama ciddi biçimde aşık olunca bana, bunun düşüncesine bile dayanamadığını.
Allahtan kandırmak zorunda kalmadım.ama tersi olsaydı ve beni sevdiği için kabul etmiş olsaydı bile ,ömür boyu içinde uhte kalacağına eminim.
Siz siz olun bekaret konusu konuşmak orda dursun ,eski ilişkilerinizden bile "geçici çok kısa süreli 1-2 kişi oldu konuşmaya bile deymez "diye geçiştirip konuyu kapattırın.Gerçi bende yeni nesil için pek geçerli olmayacağını düşünüyorum.Benim lafım 20-30 yaş arası evlenme yaşı aralığında olanlar.Bide 30 dan büyük yaşlardaki bayanlardanda halen bekaret bekleyen erkekte pek olmaz gibi geliyor ama bellimi olur.