Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2009, 01:22 AM   #5 (permalink)
Nesira

Nesira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 284
143 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nesira will become famous soon enoughNesira will become famous soon enough
Standart Cevap: benimde hikayem budur işte dostlar

Fıratcım, ben bu siteye üye olalı çok uzun bir zaman olmadı. Ancak yanlış hatırlamıyorsam ilk sana yorum yazacağım.

Daha çok küçüksün. Şunca yaşında bunca menfi olay yaşaman seni ne hale getirmiştir tahmin edebiliyorum. Yazdıklarını okurken de sanki birebir ordaymışım gibi oldum.

Herkes hayatında 1 defa depresyona giriyor en az, sanırım senin de bir psikoloğa görünme zamanın gelmiş. Kendini kötü hissetme, öyle bir zamandayız ki, Rabb'imizin yasakladığı her şey ahlaksızca o kadar ayyuka çıkmış ki, biz ortak olmasak da o manzaralara şahit ola ola, ola ola, kendi ruh sağlımızı da yitiriyoruz. Bizler inançlı insanlarız hamd olsun, sana tavsiyem, bol bol İnşirah Suresi'ni oku, bir de Talâk Suresi 3. ayeti çokça oku...

Biliyorum hele de şu yaşta çok zor ama, hiç bir olayın seni yıpratmasına izin verme.. Bak kişisel gelişimcilerin hep söylediği birşey vardır ki kesinlikle katılırım, "Başarısızlık yoktur, sonuçlar vardır. Elde ettiğimiz sonucu başarı veya başarısızlık diye yorumlayan biziz"

Sen de öylesine sıkı tutun ki inançlarına, öylesine içten dualar et ki, öylesine ağla ki Allah'a yalvarırken, için büsbütün huzurla dolsun..

Ve bir abla tavsiyesi sana, hayatta her sonucu 'başarı' olarak yorumla.. Ünlü Dr. Ender Saraç der ki, insan egosundan, bencilliğinden kurtulduğunda beyin enerjisini boş yere harcamamış olur ve böylece her isteği gerçekleşir.. Tabi ki Allah'ın izniyle..

Selâmetle kal yavrucak..
Nesira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla