Alıntı:
alfati Nickli Üyeden Alıntı
yorumlarınız için size çok teşekür ederim iki rüya daha yazacağım bunlarıda yorumlarsanız sevinirm.
1.Rüyam şöyle ;ben bir sınıfın içerisinde sırada oturuyorum ve sınıftada bir öğretmen var ayakta dolaşıyor.Sonra tırnakları kontrol etmeye başlıyor benim tırnaklarımın içinde kenarlarda bir susum büyüklüğünde ufak bir iki nokta şeklinde bir şeyler var ben diyorumki hocam benim tırnaklarım biraz uzadı keseceğim zaten diyorum ve hoca bana gülümsüyor.Sonrada uyandım zaten.
2.rüyam şöyle;Ben bizim eski oturduğumuz mahalledeyim,ben kapıdan sokağa çıkıyorum ,biri komşumuzun oğlu diğeri ise ilkokul arkadaşımın kardeşi iki kişi kavga edecekler.İlkokul arkadaşımın kardeşi dediğim kişi bu eskicilerin eski toplamak için kullandıkları tekerlekli bir el arabası var elinde de uzun bir testere .Ben bunları kavga edecekler diye anlayıp ayırıyorum ve ne oluyo len diye bağırıyorum .Komşumuzun oğlunu evlerine yolluyorum.İlkokul arakaşımın kardeşinide ikna ediyorum ve gönderiyorum.Ben eve doğru dönmüş gelirken akrabalarımdan bir kaçı evin önünde bekliyorlar.Bunların arasında yengem büyük babam ,yegenlerim(amca kızları) amcam var .Onlara yaklaşırken o sırada annem uyandırdı.Bende uyandım .Şimdiden teşekürler yorum için |
1. ruyanın yorumunu daha önce yapmıştım tırnakla ilgili
kişinin güç ve kuvvetine, düşmana galip gelmeye; Uzun tırnak mesleği gereği olursa rızka, diğerleri için ayıp ve kusura, sünneti terk etmeye, Tırnak kesmek sünnete uymaya yahut borç vermeye, Uzun ve güzel tırnak mala, elbiseye, ziyada güç ve kuvvete, Tırrnağın yok olması güç ve iktidardan düşmeye delalet eder.
2.rüyda kavga edenleri görmek onları ayırmak ise:
Bir kimse Rüyada halkin birbiriyle Kavga ettigini görse, yiyecek sikintisi bas gösterir. Halkin, hükümet baskaniyla harbettigini görse, fiyatlarin düsmesine isarettir. Rüyada kavga etmek, kuvvete veya bir insanla düsmanliga yahut ihtilafa düsmeye ve ayrilmaya veya diger bir kimse ile kavga yapmaya isarettir. Rüyada silahla kavga etmek, bir Kadini bir kimseyle evlendirmeye isarettir. Rüyada, zirh cinsinden olan silahla kavga yaptigini gören kimse, hilekar ve zengin bir kadinla evlenir. Bir kimse rüyada harpte kiliçla kavga yaptigini görse, o kimsenin Allah (C.C.) yolunda cenk ve kavga etmesinden dolayi nail olacagi serefe isarettir.kavga edenleri ayırmak uzun ömürlede ifade edilmektedir