Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2009, 10:20 PM   #19 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yeni Yılda Hayatım Değişti Demek İçin

Harika haberler :)

Cd içindeki telkinleri dinleyince ve verilen çalışma notlarını okuyup hayata geçirince sizlerden çok çok daha güzel haberler alacağımızı biliyorum. Bir kişiye bile ulaşabilmek ve yan yana yürüyebilmek bizler için çok önemli. Verdiğin güzel haberle bunu başardığımızı gösterip çok mutlu bir gece geçirmemi sağladığın için sana çok teşekkür ederim Zeynep'cim.

Hayatın ve yeni yılın bolluk bereket ve çok mutlu haberlerle geçsin ve daim olsun. Çektiğimiz resimleri bilgisayara yükleyince sana mail olarak gönderirim :)

Tekrar görüşmek üzere.
Sevgilerimle.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla