Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2009, 11:44 PM   #33 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: cinsel istek artması

Alıntı:
salvadore_xp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yüksek tekrarlarla ancak define olabilirsin. Kas hacmi alamayacağın aşikar. Vücudu da haşat ettiğin, glikojen depolarını da boşalttığın için cinsel istek azalacaktır. Ama seninkisi spor değil, bedene zulm olmuş o zaman. Spor dengelisi cinsel isteği arttırır. Sağlığın belirtisi ise cinsel istek sporun aşırısı da cinsel isteği azalttığında bedene zarar veriyor demektir.
Ben cinsel isteğimin azalması için spor yapmıyorum öncelikle bunu belirteyim. sağlıklı ve güçlü bi bedene sahip olmak için ayrıca hobim olduğu için yapıyorum. egzersiz, yürüyüş,e binme,yüzme,badminton ve basketbol oynama gibi sporlar benim vazgeçilmezlerim. ayrıca artık mekik olayına takmayın. sizden daha güçlü bir yapım var çıtkırıldım olmadığım içinde 250 mekikte çekiyorum 500 mekikte. müziği açar kendimi meşgul edersem 1000 mekikte çekerim. o yüzden herkesin ne kadar spor yapabildiğinden bahsetmek yerine cinsel isteği fazla olanlar bir doktorun kaleminden bu sayfaya yazdıklarımı uygulasın.Ha bence saçma ben yapmam diyorsanız keyfiniz bilir. ayrıca konu iyice saptı. Cinsellikte kullanılan objelerin açık saçık yazılması doğru değil. Bilgi paylaşımınızı yapacaksanız özel mesajlar bölümünü kullanabilirsiniz!.. Saygılar...