Cevap: bnm günlüğüm güzel gecemin sakin sessizliği...evde yine sadece ben uyumadım..kendimle başbaşa olmanın keyfini çıkarıyorum..düşüncelerimin arkasında durablmektende mutluyum dün aldığım kararı bugün uyguladım küçükde olsa hissettiklerimi hiçe sayarak... böyle daha iyi olacağına inandığım için bunu yaptım..belki biraz zor oldu ama en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir düşüncesiyle yola çıktım sevgili günlüğüm..bugün konuştum bahsettiğim kişiyle telefonda bütün düşüncelerimi anlattım.. çok büyük bi tepkisi olmadı ama üzülmüştür heralde..en azından ben öyle düşünüyorum.aynı sınıftayız demiştim dersanede..akşam derse gittim hiç konuşmadık sadece selamlaştık..ilk saate girdi bi daha gelmedi derse.. kendimi kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi..beni görmek istemediğinden gitti sanırım.. herneyse biraz zorlancam bu konuda aynı sınıfta ama napim. daha iyi oldu günlüğüm hayrlısı ne diyim..
__________________ Çok özledim En Sevgilinin en çok sevdiği yerde durmayı... Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,, En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya... |