Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 06:24 PM   #105 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
MagNetiC Nickli Üyeden Alıntı
sen baya profesyonelsin yani :DD dostum sana önerim hipnoz... bigün bana dua edersin ;)
muhtemelen hayal abla da destekleyecektir düşüncemi.. çünkü o bu sıralar bu işin göbeğinde.. bize de onu can kulağıyla dinlemek düşüyor ama ellerim kulaklarım boş.. henüz bi açıklama gelmedi.. ben merakla bekliyorum... hem de çok merakla.. hayal ablaaaaaaaaaa :)))))
aynı çözümü bende düşündüm ama önce adı konsun istedim..bu yüzden psikoloğa gitmesini tavsiye ettim..serkancığım..ben 7 sene tedavi gördüm..ilaçların bağımlısıda oldum...ilaçları aldığım süre içinde bağımlı olduğumun farkında değildim..nasıl olduysa..bir gün ilacım kalmamış..ellerimin ve bedenimin titremesini görecektin...ollmaz böyle bir şey...ama ertesi gün yine doktoruma gittim..beni bağımlı yapmışsınız bundan sonra ben bu ilaçları istemiyorum dedim..ve ilaçlarımı yine doktor kontrolünde bıraktım..ruhsal problemleri olan kişiler her şeyi doktor kontrolünde yapmak zorundadır.aslında rahatsızlığı olan herkes doktor kontrolünde olması gerekir...yine aynı şeyi söyliyeceğim..doktora git ablam..bir müddet sonra doktorun zaten kendisi dozu düşerecektir...ben bu tedaviyi yaklaşık 30 yıl önce gördüm..şimdi ilim daha ilerledi..eskiden bizi deli deyip kapatıyorlardı..şu anda insanları sevdiklerinin yanında bırakarak tedavi etmeye çalışıyorlar...bizler her şeyden etkilenen, hassas olduğu kadarda zeki insanlarız..zaten zeki olduğumuz için çıkış noktası bulamadığımızda..çöküyoruz.( sen hiç bunalımlı bir aptal gördünmü) .ve en ufak bir şey bizi kolayca yıkabiliyor..ama ayaklarımızın üzerine kalkmak zor değil..sana bir çok şey önerebilirim bunların arasında hipnoz da var..ama önce doktor..saygılı sevgiler..