Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
shamanic ablam ve kankam biliyo küfür etcem özür dileyerek
ben bi **k yedim hemde 2 *** yedim
tedavi gördügüm hastaneyi soyleyim sadece sen anlarsın . forum bana düşman olur diye kimseye soylemedim .
amatem de tedavi gördüm ve ankara dıskapı hastanesi ruh ve sinir hastalıkları bölümünde gördüm bi kerede . profosyonel tedavi gördüm grup terapisi gördüm ama sonuc aynı aptal aptal ilaçlar verdiler bana kullanmıyorum verdikleri ilaçları zoruma gidiyo verdikleri ilaçlar bagımlısı oldum gibi :S
yaa tutmuıslar ban seraquel veriyolar remeron veriyolar o hapları alınca kafam basım beynim dönüyo benim o yüzden almıyorum defalarca dedim doktora ama gene aynı ilaçları verdi hep bende bi kaç aydır gitmiyom kontrollere :p arayıp duruyolar evi kendileri almaya gelcekmiş gelin alın dedim :pppPPpPPppp |
ablam burada bir insana sorunu var diye, veya geçmişte tedavi gördü diye düşman olsan uhuuuuu hepimizin birbirini yemesi lazım.. açık yürekle yaşamış olduğun sorunu anlattığın için teşekkür ederim ve kutlarım seni..bak doktorların seni kendileri arıyorlarmış..bu bir şans..türkiyede bir çok hasta nemelazımcı doktorlar yüzünden ölüyor..sen mesleğine aşık bir insana denk gelmişsin..çok şanslısın..tedavine devam etsen emnim çok çabuk atlatacaksın..ayrıca hipnozu destekleyen bir çok psikolog var.eğer istersen ben adil mavişe senin için mail atabilirim..geçtiğimiz hafta sonu bir çok insan memnun ayrıldı oradan..bende dahil olmak üzere..eğer doktorun hipnoz yapmıyorsa belki adil maviş tedavini desteklemeyi kabul eder..bu konularda ne yaptığını bilmiyorum...ama sorarız..sevgiler