Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2008, 06:44 PM   #109 (permalink)
MagNetiC
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
abla doktora gittim  bu ilk yedigim halttan sonra  1.5 ay yattım orda refekatcı serbesti  sabah  aksam istedigin saatte  ziyaret serbestti sadece psikiyatri bölümüne ziyatretci saati yokdu bize ank oyle diger  yerler nasıl bilmiyorm  ama verdikleri ilaçlar  kafamı bozdu hele
o remeronn  o remeron yokmu bilirsin  :s  ya resmen manyagı oldum  bırakdım  simdi doktyorlar durmadan arıyo beni bi doktorum var ama ben gitmek istemiyom orada psikolojimi etkiledi bak ben o kızı unuttum hayatımdan sildim  cankam bilir onla sesli konusuyoruz hergün msn de arkadas ortamında coklu bi ortamda normal bi insan  gibiyim  amaaa tek basına geldigim zaman aklıma hatıralar geliyo aglıyorum abuk sabuk seyler yapıyorum ellerim titriyo  felan filan  diyorumya  reel hayatta fazla dostum yok diye işte iş arkadasları dısında bi pazar günü toplandıgımız o yarıs alanı o kadarr :p  diyorumya kendimede tipsizim diye ben galiba güvenimi kaybetmişim  ama  er yada geç atlatcam
baksana bu kdar insan iyi olmamı istiyo hele cantanem hertanem canım cankamm onu nasıl üzerim ben asıl onu o  beni böyle üzgün gördükce oda üzülüyo benim onu üzmeye hakkım yok ailemi üzmeye hakkım yok ya iyileşicem ya iyileşicem  ilerde evlendigim zaman    bu günlerri basit bi saka yada basit bi rruya gibi hatırlıycam galiba :p
dostum 10 numarasın...  öyle de olacak merak etme... doktor değilim ama hipnoz işini çozer derim.. araştırıorum da ne zamandır.. okuduklarımı okusan giderdin.. bi görüş bence de... adil maviş de ünlü bi hipnoterapisttir..

oku bak neler değişio insanların hayatında... hipnoz büyük icat canım.. :))
ben uzman olmam lazım ya böle olmuo :P  beni ilerde tanıyın olur mu.. :P