Cevap: Otohipnoz gerçeğin kapısı Arkadaşlar,
Benim burda anlattığım yöntem sayısız otohipnoz yönteminden sadece biri. En basitlerinden biri. Tabiki sizde başka yöntemler bulabilirsiniz. Ağırlık hissi, hazır ses kayıtları, gözleri bir noktaya sabitleme vs çok farklı ve etkili yöntemler var. Önemli olan tecrübenizi arttırarak daha derin hipnoz sağlayabilmek. Translarınız derinleştikçe herşeyin daha kolay, telkinlerin daha etkili olduğunu göreceksiniz. sadece devam edin. Dikkatini toplayamayan devamlı düşüncleri dağılan arkadaşların bile en fazla bir hafta içerisinde (hergün bir kez düzenli uygularyarak) yol aldıklarını hissedeceklarinden eminim. Hipnoz öğrenilen bir durumdur. Yaptıkça daha iyisini yapacaksınız. Telkin için acele etmeyin başlangıçta sadece dikkatinizi dağıtır. Kendinizi hazır hissedince emen kopmamaya başlayınca yavaş yavaş telkinlere başlarsınız. Herkese başarılar
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/
ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.
Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"
Başta kendimi sonra herkesi affettim. |