Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2009, 03:30 AM   #113 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Ynt: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

çok_mutlu:) cum en kısa sürede harika haberlerini almak dileklerimle..

sevgili nurnur bu konu ile ilgili daha önce açıklama yapmıştım yardımcı olması dileklerimle..

glshzn cum afirmasyon olumlama anlamına gelmekte

sevgiler..

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar hare..

bilgilerden yararlanmış olmanız çok sevindirici..

benim niyetlerim gerçekleşince yaptığım iki yol var kendiniz için kolay olanı uygulayabilirsin..

yazdığım niyet kağıdımı alır ve bu dileğimin gerçekleşmesini sağlayan tüm koşullara;
inançlarım doğrultusunda yaradana .. meleklerime.. enerjilerime .. rehberlerime teşekkür ederim..

kağıdı bazen okunmasını istemediğim bilgiler olduğu bir kase suyun içerisinde bırakır
yazılar fululalınca denize atar yada toprağa gömerim.. bu işlem sırasındada yine her şeye şükrederim..

buradaki ceomuz bizim yüksek benliğimiz..
yüksek benliğimiz bizim doğruları bilen.. ruhsal olan ile bütün olan.. tüm bilgileri en doğru şekilde bilen
evrenle yaşamla sınırsız bir bütünlük içinde olan tanrısal yanımızdır.. rehberimizdir..

zaman zaman akıl ve mantığının dışında bir güç tarafından tüm koşullar a noktasını işaret ederken sen b de ısrarcı olur
ve sonunda haklı olduğunu görürsün..
o noktada sana bu hissi veren yüksek benliğindir..
o senin rehberin.. koruyucun.. her şeyi en iyi hali ile bilen yanındır..
ama kendimizden o kadar uzaklaştık ki teknolojinin içerisinde kendi sesimize bile yabancı hale gelir olduk..
kendimizi dinlemek yerine diğerlerinin görüşlerini benimser olduk..

bu noktada yapacağımız içe dönüş çalışmaları tekrar bağlantı için çok yararlı olacaktır..

konuyla ilgili olarak meditasyon bölümümüzde bir kaç çalışma örneğimiz var..
bunları uygularsan mutlaka yararlarını göreceksin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon-b350.0/

soru kalıbına gelince;
senin için en uygun olanı tercih etmende yarar var.. buradaki yazılar bizlerin farkındalık düzeyinden dökülenler ..
hepimize uygun olmasına yada aynı lezzeti vermesine imkan yok..
kendimizle bütün hissettiğimiz..
evet bu kelime yada bu cümle benim burada hissettirmek istediğime daha uygundur dediğimizde o doğru olandır..

ben çoğu zaman içsel bir farkındalık hissettiğimde bu cümleyi;
bu gün kime yardımcı olabilirim diyerek dile getiriyorum..
ya da bu gün kimin mutlu olmasına hizmet edebilirim gibi..

sevgiler..