Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2009, 07:00 PM   #108 (permalink)
fgceker
Banned

Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: fgceker'in günlüğü :)

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hoş geldin bir görünüp bir kayboluyorsun mutlu olduğuna sevindim canım benim iyiki varsın
Sende iyiki varsın tatlım...Öyle özledim ki sizleri ve sitedeki güzel havayı sınavdan çıkar çıkmaz kendimi hemen pcnin başına atıp siteye balıklama dalıverdim
Ne bombalarım var bir bilsen...siteye giremedim ama boşda durmadım hani...ee nede olsa işleyen demir ışıldarmış.

Bengusucum bu arada gerçekten bir istediğimiz olmayınca bekleyip sabretmenin,bunda da bir hayır vardır demenin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha deneyimledim.Okul kış stajı dilekçemi kabul etmedi diye üzülüp duruyordum.3 aydır cevap vermedikleri dilekçeye tamda kurul staj yazımı çıkartmadan bir gün önce cevap vermelerine bir türlü anlam verememiş ve açıkcası çokta sinirlenmiştim.3 ay sen cevap yazma yazma tamda kurul yazıyı çıkaracakken red et

Ama bir kez daha hüküm vermekte ne kadar aceleci davrandığımı görmüş oldum

Dilekçemin red olduğu gün başvuru yaptığım bursun sonuçları açıklanmış ve ben bursiyerler listesinde yoktum Benden sadece yarım puan daha notu yüksek birine verilmiş burs

Türkiye turu için gerekli olan 2900 lira parayı o burstan sağlıyacaktım.yoksa bu sene o parayı karşılamam mümkün değildi.Bak sen Allahın işine 3 aydır bir türlü cevap alamadığım dilekçem burs sonucumla aynı gün belli oldu
Evrenin bizim hayrımıza işlemesine bir kez daha şaşıp kaldım ve bu düzene hayran oldum
fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla