26-12-2009, 12:33 AM
|
#5 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Aşkı Bulmak-AŞK MELEKLERİNE yeni yıl postam vaaarrr Alıntı: fgceker;576070
[FONT=Tahoma Nickli Üyeden Alıntı
[/FONT]Şunu hiç aklınızdan çıkarmayın, sevdiğiniz kişinin de egoları var. Siz gereğinden fazla özveride bulunursanız, çok fazla üstüne titrerseniz, kişiliğinizden ve yaşam tarzınızdan tavizlerde bulunursanız, karşı taraf için değersizleşirsiniz. Elbette AŞK emek ister, mutlaka karşılıklı fedakarlıklarda bulunmayı gerektirir ancak bunun sınırını çizemezseniz, herkesin sizi kullanmasına yol açmış olursunuz. Mükemmel kadın ya da erkek olmaya çalışmayın, bu ayrılığa davetiye çıkartmaktır. Siz her türlü tavizi verip, kişiliğinizden ve yaşam tarzınızdan vazgeçip, birine teslim oluyorsanız,bu sizi karşı taraf için kimliksiz kılar!!! Bu davranışlar birlikte olduğunuz şahsa şu sinyali yollar: ‘Ben kendimi sevmiyorum.’’ Siz kendinizi sevmezken başkasının sizi sevmesini nasıl beklersiniz??? | bu yazıdan kendime çıkardıgım pay budur. teşekkürler "fgçeker" paylaşımın için. objektif yaklasımlar,eylemlerimin olumsuz yönlerini görmem de bana hep yol göstermiştir. malesef aşk konularında duygusal oldugumuz için bu tür davranısları göremiyoruz,kör oluyoruz.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. |
| |