Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 07:49 PM   #29 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Ehliyet sınavı geçtii kontrol ettim birkaç yanlışım var ama özellikle motorda şüpheye düştüklerim doğru çıktı İlkyardımı çözerken gülmekten kendimi alamadım, bir soru vardı adam donma tehlikesi geçiriyor ne yaparsınız diye a şıkkı kaynar suyla yıkamak niye bu kadar stres yaptıysam, çalışmam yetişsin diye biraz uykusuz kaldım ama eve döner dönmez akşama kadar uyudum össde ne kadar rahattım halbuki, bu sabahki halim çok komikti.

Telefonum bu aralar hiç çalmıyor, mesaj da gelmiyor. Ruh eşimi bulduğumu düşünmüştüm ama şansımı kullanamadım.Secret'ın filminde size verilen şansları kullanın diyordu ama kullanamadım, geri çekildim her zamanki gibi, biraz da şaşkınlığımdan. Bana ikinci bir şans verildiğini seçiyorum. Böyle bir seçim yapabiliyoruzdur umarım, kendimi suçlu hissetmek istemiyorum, her şeyin bir nedeni vardır diyorum. Bu şans bana kendiliğinden gelmezse kendim yaratacağım. Tarihini de belirledim. Bazen o ruh eşime mesajlar yazıyorum telefonumdan, taslaklara kaydedip okuyup siliyorum göndermiş gibi hissediyorum. Her ortak noktam olan insanı ruh eşim zannetmek istemiyorum. Mesajları doğru almak istiyorum. Gerçekleştiğinde yöntemlerimi yazacağım 16 ocakta gerçekleşiyor buraya da yazdım hadi bakalım.

Artık pazartesi günkü sınavıma çalışmaya başlamalıyım. Kendine güven, sosyallik arttırıcı, kendine güven, sosyallik arttırıcı
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla