Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2009, 08:15 PM   #69 (permalink)
esra90
Üsteğmen

esra90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,238
277 Mesajinıza toplam 1,508 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
esra90 will become famous soon enoughesra90 will become famous soon enough
Standart Cevap: bnm günlüğüm

aslında bu sattlerde yazmazdım bilirsin gece yarısını geçmeyince yazmam..lacivert kaplı günlüğümde o saatlerde yazarım...içim çok daraldı kendi kendime konuşmak istemiyorum..daha kötü olcam çünkü..evet günlüğüm bilrsin aşka karşı duygularımda daha acımasz olabiliyorum bastırabiliyorum.. bu konudaki duygularımı önmsemeyebiliyorum..kendime acı çektirebiliyorum böyle bi yeteneğim var aramam diyosam aramıyorum..ama msnde karşlaştık..tekrar aynı konular açldı işte..sadece bana tek soru sordu benden hoşlandın mı hiç mi bi his yok içinde bana karşı dedi..var aslında var belki de ikince kez böyle bi duyguyu yaşadım..ama korkuyorum biliyorum ki hayal ettiğim gibi olmayacak bişeyler düşündüğüm gibi..ve bunlar için çok erken..sağlıklı düşünebileceğim bi dönemde değilim..ama o daha pozitif hayattan çok büyük beklentileri olan mutlu olmayı çok isteyen biri ona ayak uydurabileceğimi sanmıyorum.eğer yok diyosan bana karşı hiç bi duygu çıkıp gtcem hayatından dedi..beş dakika düşündüm..var desem nolur yok desem nolur..var desem daha da uzayacaktı gerçekten.. duygularının arkasında daha inançla durabilecekti..bnm kafam karışacak onuda daha çok üzecektim.duygularımı hiçe saymayı tercih ettim..yok dedim hayatımdan çıkabilirsin..bu daha kötü oldu bnm için ama onu düşündüğüm için.. onu bekletmeye hakkım olmadığını düşündüm...böyle bi söz büyük bişey olurdu ....umarım duygularım geçer gider..

Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,,
En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya...
esra90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla