Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2007, 11:58 PM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart script'leri uykuda dinlemek

sevgili lerzan
doğum günün kutlu olsun her zaman iyi ve güzel yaşa.yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra sitede şöyle bir dolaştım,yok birbirimizden farkımız herşeyi ince eleyip sık dokuyan insanlarız,ve şu an hangi durumun içinde isek biz bu durumun içinde olmaya izin verdiğimiz için burdayız,ilaç kullanmıyorum,ama yardım alıyorum,biraz önce lavoboya gittim ve saçımı taradım.ben bu işi sadece banyodan sonra veya bir yere gitmek zorunda isem yapardım,dinlediğim müziklerin etkisimidir? bilmiyorum inşallah öyledir,ama moralimin düzeldiğinide söylemeliyim..şu andan itibaren kendime, içinde sadece sevgi barındıran durumları yaşamaya izin verdim,beynimdeki konferansı sonlandırdım,(orada birçok ben konuşuyordu ve iyi konuşmalar değildi yıllardır dinlediğim) en kısa sürede daha iyi olmasını diliyorum,yaşadığı anın tadını doya doya çıkaran beni özledim,ben kendimi çok özledim,bugün uzun zamandır hiç yapmadığım bir şeyi daha yaptım ağladım,öyle kendime acıdığım için değil (hoş kendisine hiç acımayan bir insandan daha acınası biri varmıdır)sadece ağladım belkide içimdeki katılık çözülmeye başlamıştır,neyse sizlere iyi geceler diliyorum