Canım Burcu'cuğum biz kadın milleti bazen karşımızdakine fazlaca güveniriz bizden canımızı istese onun için veririz .Bizi bırakıp gittiğinde bir yıkılırızki toparlanmamız çok uzun sürer.Senin incinmiş halin beni üzüyor kuzucuğum.Hayatta hattalar yapabiliriz.Buradan sanada söyleyeyim her gün benimkilerin başını yiyorum her ne yaparsanız yapın kendi öz saygınızı yitirmeyin .Sizden karşınızdaki kendinize olan saygınız yitirmenize neden olacak bir şey istiyorsa lütfen okişiden uzak durun .Hayata insan birini sonradan seve bilir ama birkere saygı yitirilirse ozaman bir çok şey yıkılır.Ben şu yaşımda bile böyle kişlerden uzak durmaya çalışıyorum.Canım senin kendine güvenmen kendi ne olduğunu bilmen çok önemli .Biz bir yola çıktık yolumuz uzun ve emek isteyen bir yol .Senden ilk önce kendini toplamanı rica ediyorum .Bir müddet geçmişi bir kenara bırak içinde seni inciten herne ise birazcık kabuk tutsun .Bu arada hayata umutla baka bilmek için kendini geliştir ders çalış gez yeni arkadaşlar edin bak yakın da inşallah buluşuruz yüz yüzede görüşürüz .Kendini hayatın akışına bırak.
Canım senin gibi hayatın farkına varmış insanların anne olması ne güzel olacak bizler bir çok şeyi yana yakıla öğrendik çocuklarımızı deneme tahtasına çevirdik çok şükür sonuçlar fazla hasarlı değil.Canım bu konuda yalnız değilsin Gamze'ciğimde senin gibi düşünüyor ben evlensem bile çocuk istemiyorum diye .Ben gene söylüyorum ilerde anne olduğunuzda bizden daha iyi anneler olacaksınız.Bizler başımıza ne geleceğini bilmeden anne olduk onun için cahil cesareti gösterdik .Hadi birini yaptın ikincisidemi cahillikti diyeceksiniz ama iyiki çocuklarımı doğurmuşum iyiki varlar.Onları ben yaptım onlar benim eserlerim bu gururu hayata hiç birşeye değişmem .Bende sizlerinde benim kadar böyle gurur duyacağınız evlatlar yetiştirmenizi diliyorum .