Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2009, 03:04 PM   #142 (permalink)
care
Teğmen

care - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 60
18 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
care is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //

Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba..

Eğer ilaç tedavisi görüyorsanız dinlememenizde fayda var lakin bu size zarar yaratacağından değil.. Tedavi sürecinde yavaşlamaya sebebiyet vermemek adına size bu öneride bulunuyorum.. Nitekim antidepresanlar da beyni alfa modunda tutmaya sevk eden ilaçlardandır.. Hem de bu çalışmamda türlü türlü dalgalar var.. Kısacası ilaç tedaviniz bitince dinlemenizi tavsiye ederim.. Frekanslar karışmasın.. :)

Meditasyon konusuna gelince ,

Öncelikle meditasyon bir düşünce kontrolü değildir.. Meditasyon sizin tanık olmanız demektir.. Çevrenizden aldığınız "BEN" duygusunun saçmalığını görmektir.. Emin olun ki meditasyon sırasında türlü türlü düşünceler aklınıza gelecek.. Önemli olan bu düşüncelerin önünü kesmeden sadece gözlemci kalarak rahatlamanın keyfini yaşamaktır.. Üstad Oshonun dediği gibi gerçekten meditasyon bir hünerdir.. Eğer meditasyon konusunda çok daha bilgi elde etmek ve anlamını kavramak isterseniz öncelikle Osho'yu incelemenizi tavsiye ederim.. Özellikle Tantra'nın mesajını anlayınca kavrayamadığınız birçok şeyi kavrayacaksınız..

SevgiLer..
Degerli vaktinizden ayirip sorumu yeni bilgiler paylasarak cevapladiginiz icin cok tesekkur ediyorum..

John Bytheway
care isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla