28-12-2009, 09:54 PM
|
#8 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) Alıntı: echoo Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
Bir çoğunuzun bildiği üzere,ben çekim yasası ve pozitif düşünce konularıyla ilgileniyorum ve bu okuduğunuz yazılar da,benim kendi hayatımda yaşadığım deneyimlerin,harflerle buluşmuş ve size sunulan şekli.Bu yazıları daha önce başka bir sitede yazdığım dönemlerde kaleme almıştım,oradan ayrılırken de kaldırmıştım.Lakin yazıları anımsayan bazı arkadaşlarımın ısrarı üzerine buraya eklemek istedim,okumak istediğiniz müddetçe devamı gelecek çekm deneyimlerimizin...
Profosyonel bir kalemim yok;bu nedenden dolayı da kısa yazılar yazmayı beceremiyorum.Kaldı ki ''konu çekim yasası'' ve yazılarda bire bir kişisel deneyimler olduğu için,daha kısa tutma şansım da yok gibi geliyor,mecburen bazı detaya inmek zorundayım.Gözlerinizden, kalemim adına özür dilerim,kusuruma bakmasınlar:) | Ben kendi adıma yazılarının devamını bekliyorumm...
__________________ |
| |