Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2009, 08:56 AM   #14 (permalink)
echoo
Teğmen

echoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 12
76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
echoo will become famous soon enoughechoo will become famous soon enough
Standart Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım)

Alıntı:
ask_ne_demek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
önce üzüldüm sonra sanki hastanede sizinle birlikte sevinç çığlıkları attım...Allah hayırlı ömür versin hayırlı evlatlardan olur ınsallah... sabahtan beri okuyorum yazılarınızı sankı benım bı arkadasım yaşamış gıbı okudum...
ama ben birşeyi merak ediyorum umut arkadasınıza her konuda destek olduktan sonra olumlu düşünce, çekim yasası vs. evli olmadığınızı da belirtmişsiniz bi kaç yerde siz yapmıyormusunuz acaba çünkü bu arkadaş gerçektende umut veriyor insana inanması için bir ışık yakıyor sanki...
her neyse yazılarınız ne kadar uzun olursa olsun çok güzel yazıyorsunuz ve hep güzel yaşanmışlıklar paylaşmanız dileğiyle...(belki bigün sizin eşinizi bulma hikayenizide okuruz buradan)
Tüm başarıların ya da sahip olmaların ya da ulaşmaların(nasıl tanımlarsanız tanımlayın) önce onu İSTEMEK den geçiyor.Doyma noktasına gelmek,sonra yürekten istemek,beyinden istemek,düşünce de istemek.Korkmadan,tereddüte düşmeden,yılmadan,pes etmeden istemek.''Gerçekleşeceği inancını'' doğurmaktan geçiyor.Önce ''siz''den geçiyor yollar..

Ay daha çokk küçüğüm,ne evliliğiii kii dermişim şimdi:Şaka bir yana,ben evlilik konusunda henüz o noktaya gelmedim,benim ki sadece çene bazında bir talep,bu yüzden de olmuyor:)

Aaa,dururmuyum hiç?Bulduğum anda yazmaya başlayacam.Hemde böyle deneme filan değil,direk roman yazacam romann:):)
echoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla