bugün nasılsın bakalım günlük valla ben bomba gibiyim..
güzel bakıyorum ya bugun hayatata kimsenin bozmasına izin vermiyorum...canımı sıkan bi kaç sey oldu ama yeni bi çözüm buldum kendime hemen maçanın yanında alıyorum soluğu.. MAÇA MI kim ???
maça benim rotweiller cinsi oyuncu ısırgan mavi popolu şebek maymunu köpeciğim
ya onu çok seviyorum ben.. atlıyo kucağıma hemen,bi yalanmak bi yulanmak falan beni güldürücek bişey yapıyo mutlaka unutuyorum herşeyi onun yanında.. mesala dün akşam rüyamda aslanlar saldırıyodu bana
ya ne saçma rüya ama gelde sen onu bana anlat, hala etkisindeyim :) sabah maçayı görmesem tüm hayvanlara vahşiymişler bakıcam yani.. :))
normlade cokta rüya görmem ama.. sanıyorumki telkinlerin etkisi atakan beye sorsammı acaba yan etkilerinde aslan saldırması jaguar pençesini havada yakalamak gibi saçma ötesi rüyalar başkalrında da gözlenmişmi?? hehehe
zaten böyle bi etkiyide bi tek bende gösterir herelde..
ama yok ben biliyorum neden olduğunu hep o canonun sirk merakı yüzünden öyle gözlerimizin önünde aslan, terbiyecisinin elindeki sopayı bi pençede kırıp adamın suratına kükrerse tabi bu arada salonda cıt yok :) daha çok rüya görürüm ben.. bidaha asla sirk e gitmem.. gitsemde aslanlı olmasın.. ay aslan fobisi oluşturucam nerdeyse yaaa.. tamam iptal iptal.. öyle düşünmüyorum.. bu gün muluyum ve hiç bi aslan da bunu bozmaz.. :))
ay kesiyim saçmalamayı artık da.. işlerim birikmesin....
sonra görüşürüz yine, tamam maçaya selamlarını iletirim günlük.. senii seviyorum günlüğüm.. sonra tüm site sakinlerini seviyorum. ailemi arkadaslarımı ,maçayı ,tüvmeni herkesi çok seviyorum ve tabiyki kendimi çok seviyorum... hoşçakal.....