Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2009, 10:13 PM   #6 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: İYİ BİR ARKADAŞ

Haklısınız, benim o sayının içine hiçbirini katasım gelmiyor, en fazla 2 kişi girer, o da belki. Bana çok samimi olmadığım insanlara "canım", "kuzum" diye hitap etmek çok zor geliyor. "Canım" sözcüğünü en yakınımdaki insanlar için kullanmayı istiyorum. Hele de sınav, ödev zamanı "canım", "kuzum" diye yaklaşanlar bunlar bitti mi yok olunca ben diyorum ki neden onlara aynı şekilde sevgi sözcükleri kullanmak için kendimi zorladım. Bırakın hal hatır sormayı, sınavlardan sonra mesajlarıma cevap vermeye bile tenezzül etmeyen, yakın olduğumu sandığım insanlar var. Daha açık ve içten olmaya çalışmalıyım sanırım. Belki ben daha içten olursam karşımdaki insanlar daha içten ve çıkarsızca yaklaşırlar. Redflowers, sanırım bana öneriniz daha sevgimi göstererek yaklaşmam olacak değil mi? Umarım ben değiştikçe hayatıma giren insanlar da değişir.
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla