Cevap: bnm günlüğüm sevgili günlüğüm telknlerdenmi bilmiyorum çok gerginim büyük ihtimal telknlerden.. okumuştum..4 gündür yazmamştım sana yazmak istemedim işte.değişiğim, içim ,ruhum karmakarışık.. 2010 belki yeni bi sayfa olur benm için bilmiyorum umutla bakmak istiyorum..hayat akıp gidiyo elmden geriyo dönüp baktığımda pişmanlıklarım olmasın yine keşke demeyim iyiki diyim.bakıyorum yazabilkdeklerim duygularımın belki yarısı bile değil kendimi bile anlatamıyorum bazen..duygularımı hep içimde gömülü hep bende saklı.. ben bende gizliyim..kelimeler yetmiyo belki duygularımı anlatmaya belki de anlatacak kelime bulamıyorum..tek ümidim zaman..herşeyin ilacı diyolar ya inşallah öyledir inşallah..bazen diyorum olumsuz hiçbişey yazmıcam sana ama kendimimi kandırmalıyım?? neden bu kadar ümitsizim hayata karşı neden hep olumsuz bakıyorum..mutluluğun tanımını bilmiyorum yoksa.ya da bildiğim halde hayatıma geçiremiyorum şükredecek çok şey var hayatımda bunların kıymetini bilemiyorum..bunların şuçluluk duygusunu yaşıyorum..bazen işe yaramayaz olark görüyorum kendimi..aslında biliyorum öyle değilim..neden hedeflerime sımsıkı sarılamıyorum neden en küçük negelde pes ediyorum bu kadar zayıf mıyım.bunu görmek istemiyorum..sınırlarımı neden zorlayamıyorum..bi ton soru cevapsız..
__________________ Çok özledim En Sevgilinin en çok sevdiği yerde durmayı... Öyle hasretim ki öyle muhtacım ki,, En Sevgilinin en çok sevildiği halde olmaya... |