Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2009, 08:27 AM   #4 (permalink)
derya hanim
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart Cevap: Hikayelere devam...

Gecen hafta yine sitedeydim ,okumaya doyamiyorum ne yapim . Dedigim gibi sitede birden aklima geldi 10 gundur arkadaslarimla bagim kopmustu. Icim burkuldu .Hepsinin kendine gore sorunu vardi ,ben de paylasmak istiyorum .Bakalim kim arayacakti beni ,belkide armayacaklar .1 .gun yatip uyudum .Uzerine beynimde yorum yapmadim .Cunku olumsuzlugu kendimden uzaklastirmanin yolunu buldum.Paylasim ne guzel ,ben paylasmayi seviyorum .2 gun arkadasim aradi merak etmis beni tum enerjimle iyiyim ,iyide ne bomba gibiyim dedim .Ayni aksam diger arkadasim kahve icmeye cagirdi gittim .3.gun diger arkadasim derken hepsiyle gorusmeye basladim .Birbirimize hediyeler aldik .Baslatan benim :) Ayni gunlerde kendime yuz kremi almaya karar verdim ,indirime girmis .Arkadasima giderken elimde bir seylerle gittim .Bana cikartip 2 kutu yuz kremi verdi .Ablasi eczaci .Kizima cizgi film cd almaya ciktim , gelmisken cocuk bezide alim bari dedim ve bezin yaninda cizgi film cd hediye ettiler .Ben saskinim .Kasadaki kiz bana bakiyor ,manyak bir cd 'ye ne kadar sevindi demistir .Kiza nasil anlatim cekim yasasi oldu .Neyse bu ara cok uzatiyorum .En kisa zamanda devam ederim gelisme oldukca
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla