Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 01:31 PM   #127 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bigünlük...

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Mümin.Okan.Kulaklığın sesini neden 100% açıyorsun onu anlayamadım ben.Sonuçta uyurken dinlemek beynin telkinleri daha rahat kabullenmesini sağlamıyor mu(yoksa ben mi yanılıyorum)Ben sadece klasik müzikleri indirdim mesela.1-2 tane su sesi var ama onları hiç dinlemedim indiremeyen arkadaşlara ben indirip yolladım.Ama su sesi beni sıkıyor onu anladım.Telkinlerin sadece çok az bir kısmını duyabiliyorum oda çok yoğunlaşırsam.Meditasyon esnasında hatta daha çok rastlıyorum bu duruma.
Sınavda başarılar dilerim.Mutlu sonuçlarla dönersin umarım.
ben bir hafta öncesine kadar kulaklıklar kulağımda dinlemiyordum. telefondan şarkı listemi yapıp kenara koyup dinliyor ve uyuyakalıyorum.
bildiğiniz doğru. uyurken her halukarda algılanıyor.
çok açınca uyuyamadığımdan bahsettim. bu haftasonu ise sadece yüksek ses ile dinleme, böyle bir deneme yapacağım bi fark olup olmadığını görebilme açısından. bi fark olmasa bile sonuçta uykusuz kalsam problem olmaz.
gece dinlemek için ney yada doğa versiyonlarını liste yapıp dinliyorum. ama doğa versiyonlarını genelde tercih ediyorum.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla