Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2009, 05:49 PM   #12 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Renkli Giysiler Giyme İsteği

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bilgiler içinn teşekkür ederimm saçım siyah, gözüm güneşte açılan kahverengi, ten rengim esmer. ben koyu renk giyince daha iyi hissediyorum kendimi. koyu yeşil, koyu mavi, siyah. öyle işte
ben teşekkür ederim umarım faydası dokunmuştur
tercih ettiğin renkler doğru aslında :) ama fakat baştan aşağı koyu olmak da çok iyi değil...kıyafet renklerinde sorun yok ancak üstüne sıcak renk denilen renklerde aksesuarlarla zenginleştirebilirsin...yada sıcak renk denilen kıyafetleri üst giyim değil de alt giyim olarak kullanabilirsin...mesela siyah bir tişort altına böyle daha açık tonlarda asker yeşili bir pantolon ve altına da siyah ayakkabı deneyebilirsin :)

dikkat etmen gereken tek şey....sıcak renkler denilen şeyi üst giyimde kullanmamak..yani mümkün olduğunca yüzünle ve teninle yanyana getirmemek...
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla