Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 02:04 PM   #8 (permalink)
MalloryKnox
Teğmen

Tesekkür: 20
76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Mallory'den Haberler

Alıntı:
whales Nickli Üyeden Alıntı
o zaman ben kendime boşuna yüklenmişim keşke bu yöntemi deneseydim daha çabuk atlatabilirmişim.hersey beyinde biter mantığıyla hareket ettim.biten ilişkimi unutmaya çalıştım işime verdim kendimi spora werdim tüm wktimi ve hırs yaptım :))sonuçta bişeyleri halledyosun ama yüzeysel olmasından korkuyorum tamamen sil baştan yapmak istiyorum.hani bazen mantığı bilirsin ama duygulara yenik düşersin ya o en fena olanıdır.her zaman tanık olmadığım durumlardan biriydi.o günleri br daha kesinlikle yasamak istemem.ama bazen bizlerde acı yasamya bunu uzatmaya meğilliyiz .çok karışık ve işin içinden çıkamadım bir durum.
Önemli olan atlatmış olman Sadece olumlu düşün, sonuca odaklan :) Biten bir ilişkinin ardından kendini toparlama sürecinin kolay olmadığını biliyorum. Herşeyi zamana bırak ve hayatın karşına çıkardığı güzelliklere odaklan. Eminim çok mutlu olacağın birisi çıkacaktır karşına.

Yaşadığın şeyleri tekrar yaşamaktan korkma. Başına gelenleri bir tecrübe olarak gör, aslında şimdiki karakterinde ve bakış açında bu olayların etkisi var. Bu konu hakkında beyne olumlu resimler atman gerekiyor. Yaşadığın şeyler ile iligili ne kadar olumsuz bağlamlar yaparsan sorun, içinde o kadar büyür. Yaşadığın sürecin olumlu taraflarını düşünmeye çalış. Kendimi işime ve spora verdim demişsin. Ne güzel, hem sağlıklı bir vücuda sahip oldun hem de işinde daha iyi bir konuma gelmişsindir :)

Sevgiler...
MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla