Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2009, 12:46 AM   #19 (permalink)
Turhan
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Otohipnoz gerçeğin kapısı

Merhaba,
Yukarıdaki tekniklerden birini kullanarak gevşemeyi başaran ve devam ettirebilen arkadaşalar için bir iki adım daha vereceğim. Yeni başlayan yada bir iki kez denedikten sonra bırakan arkadaşların ise kalıcıo gevşemeyi sağlayana kadar devam etmelerini tavsiye ediyorum.

Gevşemeyi sağladıktan sonra kendinizi 21 basamaklı bir merdivenin başında düşünün ve kendinize her basakta biraz daha rahatlayacağınızı söyleyin. En son basamağa ulaştığınızda artık hipnozda olacağınızı ve kendinize vereceğiniz telkinlere açık olacak onları uygulayacağınızı söyleyin. (bunları mutlaka kendinize söyleyin içsel konuşmalar otohipnozda önemlidir. gevşeyeceğinizi söylemeden merdivenleri indiğinizı düşünürseniz sadece inmiş olursunuz. her telkini mutlaka kendinize söyleyin.)
En alt basamağa geldiğinizde "Artık hipnozdasın" deyin sonra kendinize güzel bir ortamda olduğunuzu (ev olur plaj olur bahçe olur dağ olur ne seviyorsanız.) söyleyin. bu güzel ortamda istediğiniz telkinleri kendinize söyleyin yada bunları kabul edeceğiniz bir ortam yaratın (burada sadece kendinizle konuşarak her türlü ortamı yaratabilir ve değiştirebilirsiniz.)
Ve telkinlerinize başlayın. Çok dağılmayın biliyorum kendinizden aynı anda 40 şey istemek istiyorsunuz acele etmeyin tek tek gidin başta deneyiminiz arttıkça herşey daha kolay olacak

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla