Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2009, 01:16 PM   #26 (permalink)
Yakut_21
Teğmen

Tesekkür: 276
57 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Yakut_21 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Alıntı:
Nesira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bir kitapta okumuştum. Belki de internette okumuştum. Belki de gazetede okumuştum. Belki bir dergiden okumuştum. Belki de bir takvim yaprağında okumuştum. Belki de.. Tamam tamam.. :)

Bazı insanlar çok vesveseli, çok takıntılı olurlar diyordu.. Aklınıza böyle birşey geldiğinde, dilinizi dişlerinizin arasına alıp hafifçe ısırın, bu şekildeyken vesveseli birşey düşünemezsiniz.. Denedim.. Gerçekten de öyle oluyor.. Tavsiye ederim..
teşekkürler,bunuda denicem bu arada benimde aklıma bişey geldi ben hep yapıyorum ama sizlerle paylaşmayı unutmuşum:( osho'nun bi kitabında okumuştum kesinlikle etkili tecrübeyle sabittir.aynen yazıyorum:

"bir yargının gelmekte olduğunu,bir alışkanlığa kapılmaya başladığını gördüğün anda hemen nefes ver sanki yargıyı nefesle birlikte dışarı atıyormuş gibi.derin bir şekilde,göbeğini içine çekerek nefes ver ve havayı dışarı atarken,yargının tümüyle dışarı atıldığını canlandır ve hisset.
sonra temiz havayı derin bir şekilde,iki-üç kez içine çek.
bak bakalım ne oluyor.bambaşka bir tazelik hissedeceksin,eski alışkanlık seni ele geçirmeyi başaramadı."
Yakut_21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla