01-01-2010, 02:00 PM
|
#77 (permalink)
|
Guest | Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Alıntı: salvameaa Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu siteyle tanışana kadar inanın kendimi "çok yalnız" hissediyordum. Bugün ikinci günüm,yazdığım mesajlar,okuduklarım,cevapladıklarınız beni öyle rahatlattı ki daha çok inanmaya başladım "değişeceğime". Teşekkürler hepinize iyiki varsınız :) | benn de dediğin gibiydim. . hep kendi başıma mücadele etmeye çalıştım. hatta bir yere kadar başarılı da oldum, ama bişeyler oluyordu, yaptığım herşey iskambil kağıtlarından ev gibi yıkılıyordu. . ben arıyortdum ama pes etmeden. içim yiyordu beni yapamazsın, eemezsin, değişemezsin, hep böyle kalacaksın, diye; ama ben yine de arıyordum. ne aradığımı da bilmiyordum. sonra bir gün okuduğum bir makalenin altında hayatimdegisti.com un reklamını gördüm. . ve şimmdi bu haldeyimm mutluyum, huzurluyum, sevenim var, sevdiğim var, sevdiklerim var, arkadaşlarım varr. . yeniden doğmak bu olsa gerekk yaşadığımın farkındayım. mutluyum. hepinizi seviyorum. . benim sana tek tavsiyem; assla buradan uzaklaşma. . her ne olursa olsun uzaklaşma zaten değişime inanmaya da başlamışsın herşey gönlünce olsunn. . İyi ki varsınn |
| |