01-01-2010, 02:43 PM
|
#78 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sosyal Çekingenlik Sosyal Fobi Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
benn de dediğin gibiydim. . hep kendi başıma mücadele etmeye çalıştım. hatta bir yere kadar başarılı da oldum, ama bişeyler oluyordu, yaptığım herşey iskambil kağıtlarından ev gibi yıkılıyordu. . ben arıyortdum ama pes etmeden. içim yiyordu beni yapamazsın, eemezsin, değişemezsin, hep böyle kalacaksın, diye; ama ben yine de arıyordum. ne aradığımı da bilmiyordum. sonra bir gün okuduğum bir makalenin altında hayatimdegisti.com un reklamını gördüm. . ve şimmdi bu haldeyimm mutluyum, huzurluyum, sevenim var, sevdiğim var, sevdiklerim var, arkadaşlarım varr. . yeniden doğmak bu olsa gerekk yaşadığımın farkındayım. mutluyum. hepinizi seviyorum. . benim sana tek tavsiyem; assla buradan uzaklaşma. . her ne olursa olsun uzaklaşma zaten değişime inanmaya da başlamışsın herşey gönlünce olsunn. . İyi ki varsınn | Sevindim inşallah bende kurtulurum ve huzura kavuşurum :) Hemen olmayacak tabi ama zamanla olacak inanıyorum. İnanıyorum ve olacak başka çaresi yok :) Siteden uzaklaşmayı düşünmüyorum bağımlılık yaptı bende :) sende iyi ki varsın arkadaşım :) |
| |