Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-01-2010, 09:22 PM   #32 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Günlüğüme yazı yazmaya korkar oldumm Bugün onu çok özledim. Bir insan seni seviyorsa, sen de onu seviyorsan, bir araya gelebilmeniz senin bir adımına bağlıysa ve sen bunu geciktirmek durumundaysan çok zor oluyor. Sabırr sabır. Ya ben geciktirirken o başkasını bulduysa?Başkasını bulduysa zaten sevgimi hak etmiyordur, değil mi? O zaman ben de başkasını bulurumaaaaaa yarın arkadaşlarımın sınavı var ama ben o dersi geçen sene üstten alıp geçtiğim, kurtulduğum için rahaat rahat oturuyorum. Haftaya finaller başlayacak, 2 hafta sürecek, 2 haftanın sonunda da direksiyon sınavım var en korktuğum şeyşaşkın henüz bu korkuyu yenmek için bir şey yapamadım.Yarın direksiyon dersi var.Arabayı stop ettirmesem bari. Ayy ay çok korkunç. Şimdi diyeceksiniz ki bunları düşündüğün için böyle oluyor. Haklısınız ne diyeyim Neyse yarın iyi geçer umarım.
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla