herkeze merhaba
...bu siteyi 1.5 hafta önce " bilinç altı temizliği" adı altında araştırma yaparken buldum.daha çok yeniyim..
ve ilk gördüğümde çok sevindim.
sanırım dertlerime çağre olacak.. rehber bölümünü okuduktan sonra ego +suçluluk isimli mp3 leri indirdim ve 1.5 haftadır dinliyorum
.ve diğer telkinleride önceden indirdim ve hazırda tutuyoruum...özellikle bu 2 mp3 ün yanına bu haftadan itibaren "kendine güven" mp3 ünü koyacağım....geceleri uyurken kulaklıkla gündüzde hoparlörden dinliyorum.. dinlemem sadece "doğa" sesleri üzerine ve sanırım günlük bi 9 saate yakın:
ama benim sorum şu.... bilirsinizki bu ego+suçluluk mp3 lerinin yeni ( doğa ) versiyonları çok uzun yani winampta çalarken 33 dakika ben buna "kendine güveni" eklediğimde ki o da 7 küsür dakika toplam 40 dakika olacak ve günde ben 8-9 saatimi bu 3 mp3 e ayırdığımda "kendine güven" telkinini dinleme oranım (sadece kendine güven) günlük çok düşük bir rakam olacak. yani o telkini günlük dinlemem çok az sayıda olacak... bu olay telkinin etkisi için bir sorun teşkil edermi.. yada uzatırmı ... nedir.. şimdiden teşekkür ederim.?..