Konu
:
spestnaz ın günlüğü
Tekil Mesaj gösterimi
08-01-2010, 06:13 PM
#
136
(
permalink
)
spestnaz
Guest
Cevap: spestnaz ın günlüğü
20 satır yazdım hepsi silindi
kısmet değilmişş
bugün hukukta ne işi olduğunu bi türlü anlayamadığım iktisat adlı arkadaşın dersinden çaktımm sanırımm
aklım başıma geldi gibi bişey. . Affetmek, affedilmek istedim. Hava o kadar güzel ki, derin nefes almaya kıyamadımm
tebessümüm yeniden doğdu yüzüme. zor da olsa oldu
deli gülüşü gibi
yüzüme her bakan öyle diyor: 'Lan sen deli misin!! Kaçık. . Öyle bişey yapılır mı!' falan filann. . Deliyim bee. . Varmı diyeceğiniz! siz akıllıysanız ben deliyim. . deliyimm. deliyimm. . . vesaire. . yaşamak için deli olmak lazım bennce
60 ımda altımda poşetle kenar mahalle çocukları gibi karda kayamayacaksam nedenn yaşıyorumm?? Yada sallana sallana yürüyemeyeceksem şu yaşımda?? bağırıp çağırarak konuşamayacaksam; deniz kıyısında volta atamayacaksamm, turistlere yanlış adres
tarif edemeyeceksemm,
pulp fiction daki twist sahnesinde deliler gibi dansetmeyeceksem
gökkuşağı nın bir ucundaki altın dolu torbayı aramayacaksamm, sokakta yürürken pantolonumun paçasının birbirine sütünmesiyle çıkan sesi rock müzik ritmi yapıp yürüyemeyeceksem; bir ucu kapalı su kemerinin üstünde haykıramayacaksamm; benn niye yaşıyorumm
ohh bee!!
kendimi affediyorum laaaann. . affediyoruuumm. . Bana kötülük yaptıklarını düşündüğüm herkesi affediyorumm. . hemmde herkesi. . bilmeden istemeden canını sıktıklaımdan özür diliyorum ve yüce gönüllerinde benim için estirdikleri fırtınalarında kendime güvenli bir liman buluyorummm. . derin nefes alıyorumm ve herşeyy çok daha güzelleşiyorr. . Hayat belki toz pembe değil ama ğamuk şekeri gibi güzell
Hepinizi seviyorumm. . kendinize iyi bakın.