Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2010, 10:37 PM   #5 (permalink)
yagmur7
Teğmen

Tesekkür: 36
98 Mesajinıza toplam 693 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yagmur7 will become famous soon enoughyagmur7 will become famous soon enough
Standart Cevap: İlkokuldan itibaren kişisel gelişim,çekim yasası eğitimleri verilmeli...

Hem bu eğitimler verilirse,geleceğe umutla bakan,öz güveni tam,düşüncelerini özgürce ifade eden bireyler,gençler,yetişkinler yetişmiş olur...Ve aynen,nesilden nesile böylece devam eder.

Ama şu an bizler hangi koşullarda yaşıyoruz ve hangi fikirlere muhatap kalıyoruz !

1) düşüncelerimizi toplum olarak rahat ifade edemediğimiz için düşünce dayatmaları yaşıyoruz ! (her kafadan bir ses çıkıyor,sanki bu insanların kendi hayatları mükemmelmiş gibi! hayatlarını ,doğru düşüncelerle yaşıyorlarmış gibi !
2) Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama,mesela uzun zamandır karşılaşmamış kişiler,karşılaşmış olsun,yolda ,kafe de vs...
bu insanlar ne konuşurlar genelde ! :D ekonomik kriz,hayatın zorlukları tabi en önemli gündem maddesi ise hastalık!! insanlar belli bir yaştan sonra mutlaka hasta olmalıdır ya !!!
3) mutsuzluk o kadar bulaşıcı ki, virüs gibi yayılıyor.

Artık,böyle ortamlardan da insanlardan da bıktım,etrafımda,enerji dolu,yaşamı kucaklayan,hayata pozitif bakan insanlar görmek istiyorum. ruhum enerjiyle aksın istiyorum...

Biz neden varız ki? önce insanlık bunu düşünmeli ! hayatın anlamı bulunmalı ! hep böyle eğitimler verilmeli !

offffffffffff! amma dolmuşum ben ya....taştım resmen............
yagmur7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla