merhabalar.
ben yaklaşık bir haftadır siteye sürekli gelip telkinlerle ilgili bilgiler alıyorum neyi nasıl yapmam gerektiğine dair bilgiler 5-6 gündürde Ego güçlendirici-Suçluluk Duyguları-Kendine Güven telkinlerini dinlemekteyim kafama takıldı sürekli ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerinden başlamalısınız diye yazıyor bn kendine güwen telkininide buna ekledim başlarken we sürekli bu üçünü dinliyorum 2 gündürde kendine güwen telkinini listemden çıkarmak istiyorum ama bi kere başladım böyle dewam etsin diyip silemiyorum.ne yapmalıyım böylemi dewam edeyim yoksa çıkarıp en azından 1 hafta sonramı bunu eklemeliyim.birde ne kadar sürede yeni telkinleri eklemeliyim örneğin 2 hafta geçtikten sonra yeni bir telkin eklesem diğer telkinin etkili olup olmadığını nasıl anlarım şuan ego güçlendirici we suçluluk telkinlerinin etkisinin oluştuğunu yawaş yawaş hissetmeye başladım.fakat bir sorun war bn çok sivri dilli birisiyim önceden biri bişey dediği zaman susardım içimden söylerdim söylemek istediğimi fakat telkinleri dinledikten sonramı artık ne olduysa karşımdakinin yüzüne direk söylüyorum buda karşımdakini kırıyor bnden uzaklaşmasını sağlıyor aslında bn haklıyım örneğin dün bi arkadaşım sınıfta yanıma oturdu sınıftan hiç sewmediğim birisi we bn başka yermi yoktu buraya oturdun dedim sepetledim çocuk kalktı gitti
aslında o umrumda değil aynı şeyi çok yakın arkadaşlarımada yapmaya başladım.korkuyorum
bi süre sonra etrafımda kimse kalmayacak diye sizce ne yapmalıyım telkinlerdenmi oluyor acaba bu bi çözümü warmı